Zaščitni laki

Zadnje ogledano

Pintyplus Chalk Čebelji vosek 400ml CK819Povečaj

Pintyplus Chalk Čebelji vosek 400ml CK819

819

1

9,80 €

Pintyplus vosek v razpršilu za les in površine pobarvane s kredno barvo - zagotavlja enakomeren in svilnat sloj za zaščito pobarvanih površin.

Uporaba voska v razpršilu Pintyplus za kredne barve:

  • - za zaščito neobdelanega lesa.
  • - za obnovitev zaščitnega sloja lesa, ki je bil predhodno obdelan z voskom.
  • - za zaščito površin, pobarvanih s Pintyplus kredno barvo v razpršilu.

V vseh primerih zagotavlja svilnat in prijeten otip.

Kako uporabljati vosek v razpršilu Pintyplus

Nekaj sekund stresajte pločevinko preden popršite površino. Po nanosu s pomočjo bombažne krpe površino zloščite tako, da zagotovite enakomerno razporeditev proizvoda. Za površine, ki so bile predhodno pobarvane s Pintyplus kredno barvo v spreju je postopek nanašanja enak. Na nedavno pobarvane površine lahko vosek nanašate po eni uri (ozroma, ko so te popolnoma suhe). Nanesite ga kot običajno. Med posameznimi nanosi počakajte 30 minut, da se vosek dobro vpije v površino. Pomembno je opozoriti, da je uporaba voska namenjena predvsem obdelavi lesa. Za površine, predhodno pobarvane s Pintyplus krednimi barvami v razpršilu (ali katerikoli drugimi krednimi barvami), je prav tako zelo primeren, saj naše kredne barve v nasprotju z drugimi barvami ohranjajo odprte pore. Vosek v razpršilu torej ne bo primeren za tiste barve, ki nepredušno zapirajo površine.

Priporočila za uporabo voska v spreju

Vosek uporabite za to, da poudarite barvni ton predhodno nanešene kredne barve ali naravne barve lesa. Uporabite ga, kadar želite doseči mat ali rahlo satenast videz površin. Tako kot pri drugih voskih bo treba plasti po nekaj mesecih obnoviti. Ne uporabljajte produkta na opremi, ki je priključena na elektriko. Vosek v spreju nanašajte v dobro prezračevanih prostorih.