Oddelki

Katalogi

Katalog samolepilnih nalepk 2016

Katalog samolepilnih nalepk V naši ponudbi najdete različne tipe samolepilnih nalepk: črke, številke, rože, bordure, živali, poročne, novoletne, božične, bleščice, velikonočne in še in še. 
Oglejte si naš PDF katalog ali si oglejte ponudbo na spletu.

KATALOG SAMOLEPILNIH NALEPK (PDF 16MB)

Creta Color - katalog slikarskih materialov

Creta Color katalog Creta Color priznani avstrijski proizvajalec, ki se je specializiral za kvalitetna slikarska pisala. 
V paleti njhovih izdelkov boste našli: slikarsko oglje, slikarske barvice, pastele, črtala, svinčnike...

Stran proizvajalca: www.cretacolor.com

OGLEJTE SI BROŠURO NA SPLETU  CRETA COLOR KATALOG PDF (11MB)

Royal Talens - katalog celotne ponudbe

Royal Talens - katalog celotne ponudbe Royal Talens je svetovno priznano podjetje, ki se je specializiralo za izdelavo najkakovostnejših slikarskih barv in dodatkov. Njihovo poslanstvo je olajšati in spodbujati ustvarjalno izražanje v slikarstvu in risbi. S posluhom za potrebe potrošnikov in globokemu razumevanju tradicionalnih in najnovejših slikarskih tehnik so razvili široko paleto najkakovostnejših slikarskih barv in dodatkov za vse segmente slikanja. Nad njihovo kvaliteto proizvodov se navdušujejo slikarji po celem svetu.Stran proizvajalca: www.talens.com

OGLEJTE SI BROŠURO NA SPLETU  TALENS KATALOG PDF (70MB)

Royal Talens - mediji, laki in različni dodatki za slikarske barve

talens-dodatki-za-slikarske-barve.jpg Royal Talens s svojimi proizvodi ohranja tesen stik z uporabniki. Vedno večkrat naletijo na vprašanja, ki se nanašajo na uporabo dodatkov za različne vrste slikarskih barv. Kdaj in na kateri stopnji slikarskega procesa uporabiti kateri proizvod? Kako najbolje zaščititi slikarsko delo? Posebej za oljne barve je izbor dodatkov širok in je težko izbrati najprimernejšega. Veliko vprašanj se dotika želenih vizualnih rezultatov in obstojnosti umetniškega dela. Slikarji začetniki velikokrat želijo izvedeti kaj in koliko kupiti, da bi lahko začeli slikati.

Pri iskanju odgovorov so strokovnjaki podjetja Royal Talens naleteli na obsežna spoznanja, ki so na voljo. Različne publikacije in knjige nudijo bogate informacije; vendar pa ob podrobnem pregledu ugotovimo, da niso vedno nedvoumne in včasih celo neskladne ali pa preveč tehnične. Ta knjižica daje odgovore na veliko vprašanj v jedrnatem in čistem slo-gu; tekst je podprt z nazornimi fotografijami. Vrsta dodatka, ki naj bi se uporabila, ni za vse uporabnike enaka; vsak umetnik ima svoj način ustvarjanja. Velik del te publikacije se osredotoča predvsem na razlago lastnosti barv in slikarskih tehnik. Na teh osnovah se je mogoče z ustre-zno informacijo odločiti glede dodatkov.

OGLEJTE SI BROŠURO NA SPLETU PRENESI PDF