Sakura Gel rolerji, markerji

Sakura Gel rolerji, markerji 

 • Sakura Moonlight Gel roler

  Moonlight je zelo zabavno pisalo. Dobro se pozna na beli površini, vendar pa najbolj pride do izraza na črni podlagi. Poseben efekt nastane z osvetlitvijo od zadaj. To je svetovno najboljši gel roler zaradi  črnila na vodni osnovi.  Posebna tehnologija omogoča najboljše rezultate pri pisanju. Vašo pisavo lahko osvetlite ali pa dodate umetniške dodatke za bolj igriv in animiran izgled. Fluorescentne  elemente lahko poudarimo pod svetlobnim virom, s tem lahko dosežemo senzacionalne efekte. Moonlight črnilo je lahko arhivsko ali fluorescentno. Arhivske barve vsebujejo črnilo na pigmentni osnovi in so kemično stabilne, vodoodporne in ne bledijo. Fluorescentne barve pa lahko obledijo, če so izpostavljene direktni sončni svetlobi in žarijo pod lučjo. Pisalo se ne razmaže, ne pušča kosmov in ne prepušča na drugo stran papirja (pri večini podlag). Zelo dobro se oprime paus oz. pergamentnega papirja. Najboljši so efekti na temni podlagi, vendar se zelo dobro pozna tudi na svetli.

 • Sakura Gel roler z bleščicam

  Pisalo v gelu, ki z vsebnostjo bleščic imitira zvezdni prah. Pisanje, risanje in dekoracija ni bila nikoli bolj zabavna. Pisalo za seboj pušča ekstremno visok bleščeč efekt. Barva je dobro vidna na belem, črnem in gladkem papirju. Gelly Roll je svetovno najboljše gel pisalo, zahvaljujoč se črnilu s pigmenti na vodni osnovi. Edinstvena tehnologija gel črnila omogoča gladko pisanje. Pri pisanju ni potrebno pritiskati. Če želite najboljše rezultate, gel pisalo uporabite na svetlih ali mat površinah. Zelo lepo se lahko kombinira z akvarelom.

 • Sakura metalni gel roler

  To pisalo metalnih barv nam nudi veliko zabave pri pisanju, risanju, dekoraciji, scrapbooku, izdelovanju čestitk in ostalih dekorativnih izdelkih. Končni rezultat je magičen, svetleč efekt, ki pride do izraza tako na belem, kot tudi na svetlečem in črnem papirju. Svojevrstna tehnologija gel črnila omogoča tekoče pisanje. Uporabljeno je arhivsko kvalitetno črnilo, ki je kemično stabilno, vodoodporno in se ne razmaže, ne pušča kosmov in ne prepušča na drugo stran papirja (pri večini podlag). Pišete in barvate  lahko na svetlo ali temno podlago, pa tudi na gladko ali mat površino. Zelo lepo se kombinira tudi z akvareli.

 • Sakura Souffle Deco gel roler

  Neponovljivo črnilo, ki daje 3D in mat efekt. Je zelo enostavno za uporabo. Črnilo začne teči takoj, ko se konica pisala dotakne podlage. Lahko se uporablja za izdelovanje voščilnic, nakita, za scrapbook in ostale dekoracije. Pišite počasi in pustite, da se popolnoma posuši. Dvignjen 3D efekt  je natančen in se ga lahko odstrani. Uporabljate ga lahko na temnih ali svetlih površinah. Najboljši 3D efekt se doseže na neporoznih, čistih, gladkih in mat površinah. Končen izgled je dvignjena mat linija, ki jo lahko začutimo tudi s prsti. Nanaša se lahko na plastiko, sijajne in gladke papirje, acetat, pergament in steklo. 3D Souffle je na voljo v pastelnih odtenkih, zato močno izstopa na temnih podlagah. Namenjen je barvanju in pisanju. Ker črnilo teče na debelo in potrebuje čas, da se posuši, ni najbolj primerno za dolgotrajno pisanje. Zelo dobro se kombinira tudi s konturnimi nalepkami.

 • Sakura 3D Glaze gel roler

  Zanimivo pisalo, ki za sabo pušča  prosojno, svetlečo sled, z dodatnim sijajem in globino. Edinstveno črnilo daje liniji dvignjen, 3 dimenzionalni učinek. Je zelo enostaven za uporabo. Črnilo začne teči, takoj ko se s konico dotaknete površine.  Pišite počasi, da črnilo steče ven in naredi debelejšo črto, potem pustite 10 minut, da se posuši. Lahko se uporablja za izdelavo čestitk, nakita, za scrapbook in ostale dekorativne nanose. Za žive barve in steklen izgled vam ni treba več uporabljati čopičev. To 3D črnilo se dejansko izboči, da ga lahko zaznate tudi s prstom. Na transparentnih površinah so barve še posebej globoke. Glazirni rolerji so vodoodporni. Zelo učinkoviti so tudi pri barvanju štampiljk, tako lahko detajli dobijo barvo in teksturo. Zelo zabavno je napisati skrito sporočilo s prozornim pisalom, če pa ga želimo prebrati, pa z gobico obarvamo papir in sporočilo se nam razkrije. Vodoodporen je na večini podlag. Najbolje se obnese na svetlih podlagah (keramika, plastika, kovina), ter neporoznih, čistih, gladkih in mat površinah. Sedaj si enostavno lahko okrasite tudi svoj mobilni telefon. Zelo dobro se kombinira tudi s konturnimi nalepkami.

 • Kompleti Sakura Gel rolerjev
 • Sakura Gel rolerji Črni, Beli