Specialna, modelarska lepila

Zadnje ogledano

Bison Plastic lepilo 25mlPovečaj

Bison Plastic lepilo 25ml

BI222805

1

3,99 €

Lepilo za plastiko: Izjemno močno, brezbarvno lepilo, odporno na temperaturne spremembe in vodo, primerno za lepljenje trdnih plastik.
Uporaba: Lepi ABS, trdni PVC, polikarbonate in akrilno steklo. Idealno za popravila telefonskih aparatov, računalnikov, elektronskih predmetov, cevi, odtočnih jarkov, vodnih štedilnikov in avtomobilskih luči. Ni primerno za PE, PP in PTFE.
Navodila za uporabo: Površini morata biti čisti, suhi ter brez prahu in razmaščeni. Popolnoma premažite eno od površin. Postavite površini eno na drugo ter trdno stisnite za 3 ure. Čas sušenja: 24ur. Odstranite ostanke lepila z acetonom dokler so vlažni.
Pomembno: Ne uporabljati pri temperaturi nižji od +5°C. Po končani uporabi dobro zaprite embalažo in shranite v suhem in hladnem prostoru, zaščitenem pred zmrzaljo. Minimalna življenjska doba na polici: 24 mesecev. Opozorila: Draži oči. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost in omotico. Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi. Preprečiti stik s kožo in z očmi. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo.