Sekundna, dvokomponentna lepila

Zadnje ogledano

-5%
Znižana cena! UHU plus sofortfest 35g.Povečaj

UHU plus sofortfest 35g.

U457056

1

7,79 €

8,20 €

Je dvokomponento lepilo brez topil na osnovi epoksidnih smol za posebno hitro lepljenje na manjših površinah. Odprti čas je 2 min, začetno trdnost doseže po 5 min, odvisna je od temperature, končna trdnost je 800 N/cm2.
Lepi kovino, steklo, porcelan, keramiko, les, marmor, kamen, beton, duroplast, umetne snovi, ojačane s steklenimi vlakni, trdi PVC, gumo, trde penaste snovi, kot je striropor. Ni primerno za lepljenje velikih steklenih površin.
Lepilo se posuši brezbarvno. Odporno je na vlago in kemikalije, kot so razredčene kisline in lugi, bencin, številna topila.
 
Navodilo za uporabo:
Površini morata biti čisti, suhi in razmaščeni. Gladke površine rahlo obrusi. Smolo in trdilec zmešajte v razmerju 1:1 (enako dolg nanos iz vsake tube) ter nato dobro premešajte. Lepilo nanesi enostransko, pri grobih materialih pa dvostransko. Pravilno namesti površini skupaj in brez pritiska. Čas uporabe pri sobni temperaturi je cca. 2 min (količina 3-5g), odvisen pa je od porabljene količine in sobne temperature. Čas strjevanja in doseganje končne trdnosti: pri sobni temperaturi doseže začetno trdnost po ne več kot 5 min. Končna trdnost je 800 N/cm2. Proces doseganja končne trdnosti se lahko poveča z višjo temperaturo.