Sekundna, dvokomponentna lepila

Zadnje ogledano

Bison Super glur Rocket liquid 3g.Povečaj

Bison Super glur Rocket liquid 3g.

BI222604

1

3,99 €

Super Glue Rocket Liquid: Izjemno močno, izjemno hitro, brezbarvno, univerzalno tekoče sekundno lepilo v ultra-modernem dispenserju. Natančen in enostaven nanos, brez polivanja. Omogoča nanos po kapljicah.
Uporaba: Lepi kovino, gumo, porcelan, les, usnje, karton, nakit in razne vrste plastik. Ni primerno za keramiko, PE, PP, silikone, PTFE ali avtomobilska vetrobranska stekla.
Prva uporaba: Zvijte črn pokrovček do kraja. Nato ga odvijte. Ne stiskajte krilc pred ali med odpiranjem. Navodila za uporabo: Površini morata biti čisti, suhi ter brez prahu in razmaščeni. Nanesite tanek sloj lepila na eno od površin z rahlim pritiskom na krilca. Takoj združite obe površini in trdno stisnite skupaj za 10-60 sekund. Primerno za uporabo po 2-5 minutah. Čas potreben za končno trdnost: 24 ur. Morebitne ostanke lepila takoj odstranite s krpo.
Pomembno: Ne uporabljati pri temperaturi nižji od +10°C. Po končani uporabi dobro zaprite embalažo in shranite v suhem in hladnem prostoru, zaščitenem pred zmrzaljo. Minimalna življenjska doba na polici: 24 mesecev. Omejena življenjska doba po odprtju. Opozorila: Draži oči, dihala in kožo. Ne vdihavati dima. Preprečiti stik s kožo in z očmi. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Cianoakrilat. Nevarno. V trenutku zlepi kožo in oči. Hraniti izven dosega otrok.