Sekundna, dvokomponentna lepila

Zadnje ogledano

Bison epoxy Metal dvokomponentno lepilo 24mlPovečaj

Bison epoxy Metal dvokomponentno lepilo 24ml

BI222903

1

7,70 €

Epoxy Metal: Dvokomponentno lepilo iz epoksidnih smol, industrijske kvalitete, v kovinski barvi za vodoodporno lepljenje materialov in predmetov izpostavljenih ekstremnim pogojem.
Uporaba: Lepi kovino, les, kamen in nekatere vrste plastike (poliester, bakelit). Ni primerno za PE, PTFE in silikon. Posebej primerno za kovinske predmete izpostavljene ekstremnim pogojem kot so toplota, kemikalije, vibracije ali morska voda.
Navodila za uporabo: Površini morata biti čisti, suhi ter brez prahu in razmaščeni. Odstranite pokrovček na ročaju bata. Odlomite prekate s šob. Nanesite enaki količini sestavin v pladenj in mešajte dokler ni barva lepila enotna. Čas delovanja: 45 minut. Nanesite tanek sloj lepila na eno od površin. Združite obe površini in pustite pod pritiskom 10 ur. Čas potreben za končno trdnost: 24 ur. Odstranite ostanke lepila s toplo vodo dokler so vlažni.
Pomembno: Višja temperatura delovnega prostora zagotavlja višjo končno trdnost  spoja in krajši čas strjevanja. Ne uporabljati pri temperaturi nižji od +5°C. Po končani uporabi dobro zaprite embalažo in shranite v suhem in hladnem prostoru, zaščitenem pred zmrzaljo. Minimalna življenjska doba na polici: 24 mesecev.
Nasvet: Za brezbarvno in izjemno hitro lepljenje uporabite Epoxy 5 Min.

Tega izdelka ni na zalogi