Kompleti različnih barv

Zadnje ogledano

Kreul Happy Effects set 6

K49832

1

10,99 €

Set Pluster & Liner pisal je primeren za dekoracijo na vse vrste površin, kot npr: papir, keramiko, kamen, steklo, les in tekstil (do 20% umetnih vlaken). Pisalo z bleščicami in metalno pisalo pričarata odlično osnovo na podlago. Napihljivo&Konturno pisalo pa lahko tudi napihnemo.
Barve se nanašajo direktno iz tube, lahko tudi v slojih, ker niso tekoče. Sušijo se prbl. 8 ur in so neobčutljive na vlago. Napihovanje barv: po osmih urah sušenja Napihljivega&Konturnega  pisala, izdelek lahko postavite v segreto pečico (150°) za 10-60 sekund, ali pa barve napihnete s pomočjo sušilca za lase (1800w), vse dokler ne postane mat in reliefna. Podlaga na katero slikate mora biti čista in odporna na temperaturo. Če napihljivo barvo nanašate na tekstil, jo po sušenju fiksirajte s pomočjo likalnika (10-60 sekund na temperaturi za bombaž) iz nasprotne strani. Likate na mehko podlagi. Tekstil lahko perete do temperature 40°.  Pri likanju in pranju tekstil obrnite.
Pisala se odlično kombinirajo z barvami za steklo in servetno tehniko, lahko pa se jih nanaša tudi z mehkim čopičem.
Set vsebuje: 6x29ml (metalno pisalo srebrne barve, 3 napihljiva pisala(rumeno, rdeče, neon pink), 2 pisala z bleščicami (zeleno, modro)