Home

Zadnje ogledano

Quilling šablona geometrijski liki

QC325

1

9,99 €

Plošča za oblikovanje quillinga z oblikami ponuja vnaprej definirane oblike, ki jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje zapletenih oblik. Vključuje oblike kot so: srce, oval, krog, solzo in druge. Vključuje tudi predlogo za zavijanje papirnih trakov. Plošča je pritrjena na pluti, ki se samostojno zaceli, kar vam omogoča dolgoletno uporabo. Vsebuje: 5 različnih velikosti krogov, kvadratov, src, trikotnikov, polkrogov in ovalov. Plošča ima priročno delovno površino, kjer lahko sestavljate in lepite elemente med seboj. Številke, ki jih vidite na tabli so priporočene dolžine papirnih trakov v centimetrih. Plošča v celoti meri cca. 21 x 18 cm.

Kako uporabljati ploščo z oblikami:

Oblike lahko zapolnite z navitimi in oblikovanimi quilling elementi po vašem izboru. Nanesite tanko in enakomerno plast lepila po zgornji strani oblike pustite, da se popolnoma posuši. Z natančno pinceto obliko previdno vzemite iz šablone.

Kako uporabljati ploščo z luknjicami:

Bucike niso vključene. Na koncu papirja naredite zanko, buciko postavite v zanko in na pozicijo 0. Sledite številčnim navodilom, medtem, ko ovijate papir okoli bucik in trakove lepite na stikih. Na voljo so trije različni vzorci.