Ecoline tekoči akvarel markerji oblika čopiča

Zadnje ogledano

Ecoline Brushpen marker oblika čopiča set 15

11509008

1

32,50 €

Set 15 pisal s koncentriranimi transparentnimi akvarelnimi barvami. Lahko se kombinirajo z računalniškimi ilustracijami. Briljantne barve so izredno močne zahvaljujoč barvilom. Da bi se barve ohranile v vsej svoji svežini je izdelke potrebno shranjevati v portfelju. Dobro se oprimejo akvarelnega papirja, risarskega papirja in kartona. Posamezna pisala so na voljo v 60 močnih briljantnih barvah in blenderju  za odvzemanje barv.
Talens Ecoline je vsestransko uporabno pisalo namenjeno splošni uporabi, za akvarelno barvanje računalniške grafike, s pridom ga uporabljajo ilustratorji in oblikovalci. Pisala so prijazna uporabnikom za ustvarjanje umetniških vtisov, oblikovanje izdelkov, ilustracijo, modno oblikovanje, kaligrafijo, otroško risbo ali printano risbo.  Talens Ecoline ima zelo visok barvni kontrast. Tri osnovne barve: rumena (205), magenta (337) in cian modra (578) so idealne za vajo mešanja barv, hkrati pa ima Ecoline na voljo širok spekter ostalih barv v pisalih s čopičem.
Prosojne barve dajejo najboljše rezultate, ko se uporabljajo na belem ali zelo svetlem papirju. Risarski papir, akvarelni ali karton. Talens Ecoline ima kratek čas sušenja in ni vodoodporen, zato ga lahko ponovno zmočite in nadaljujete z barvanjem.  Zahvaljujoč čisti formuli, ki temelji na osnovi barvil in gumiarabiki , so barve presenetljivo svetle in žive. Intenziteto barve se lahko poljubno zmanjša z mešanjem z vodo ali uporabo blenderja.  Originalna umetniška dela shranjujte v portfelju za optimalno barvno obstojnost. Konica čopiča je primerna za natančno ali energično risbo, pa tudi za barvanje. Nemoteno lahko prehajate iz pisala tudi na delo z drugimi orodji oz. tušem v stekleničkah. Z uporabo blenderja pa dosežete čudovite učinke z odvzemanjem barve.  Če pisalu pozabite natakniti pokrovček, ga zlahka spet aktivirate z nekaj kapljicami vode. Na voljo je 60 odtenkov Ecoline tekočega akvarela  v čopiču, ter blender za odvzemanje barv.