Kompleti različnih barv

Zadnje ogledano

Kreul Window Color set lepljive barve PošastiPovečaj

Kreul Window Color set lepljive barve Pošasti

K42850

1

25,70 €

Komplet vsebuje: 5 barv po 80ml (snežno bela, oranžna,svetlo zelena, kovinsko vijolična, orhideja z bleščicami) konturno barvo 80ml, fosforno barva, ki se sveti v temi 80ml, bleščeči dragulji 150 kom., tršo in mehkejšo folijo (35x20cm), motive in ideje.
Set zabavnih pošasti bo navdušil vse tiste, ki imate radi strašljive in zabavne dekoracije. Otroci lahko ponosno prilepijo strahce, ki jih sami izdelajo na katerokoli gladko površino v hiši. Starši pa bodo navdušeni nad dejstvom, da se nalepke enostavno lahko odlepijo in ponovno prilepijo, brez da bi poškodovali pohištvo, steklo, ploščice....
Narišite svoj motiv prostoročno s konturo na plastično folijo ali steklo. Počakajte približno 2 uri, da se kontura posuši. Nato pobarvajte svoj motiv z  barvami, ki ste si jih izbrali direktno iz tube. Nanesite zadostno količino barve. Pobarvajte ploskve tako, da se bo barva stikala s konturno barvo. Pustite en dan, da se barve posušijo in jih nato previdno odstranite iz folije. Z vašim samolepljivim motivom lahko okrasite vsako gladko površino (steklo, keramične ploščice, kovine…).
Napotki in priporočila:
•    Barve se med sabo lahko mešajo. Na primer: oranžna se lahko meša z zeleno, da nastane umazano zelena, sluzasta pošast.
•    Čudovite marmorne efekte (bela z orhidejo za pol prosojne strašne duhce) lahko dosežete z mešanjem barve z npr. zobotrebcem, preden se barva posuši.
•    Lahko dosežete posebne efekte, če na svežo barvo pritisnete dragulje
•    Tršo folijo lahko uporabite za izdelovanje mobilov, saj barva ostane na folijo. Motive pa se lahko izreže.
•    Ko se motiv uporabi večkrat, se ponoven oprijem na podlago lahko izboljša z rahlim vlaženjem.
OPOZORILO! Ni primerno za otroke, do 3 leta starosti. Možnost zadušitve – vsebujejo majhne delce!

Tega izdelka ni na zalogi