Izink Pigmentni tuš 15ml

Izink Pigmentni tuš 15ml 1 izdelek.

Izink je nova generacija tušev. Primeren je za uporabo na vseh materialih, papirju, lesu, kartonu in tudi na plastiki, kovini, porcelanu, polymerni glini (Fimo, Pardo..) Barve lahko nanašamo s čopičem, direktno iz kapalke na embalaži, valjčkom ali pa iz razpršilke. Barve se mešajo z vodo ali alkoholom. Barvna lestvica sestoji iz 10 briljantnih-s...

Izink je nova generacija tušev. Primeren je za uporabo na vseh materialih, papirju, lesu, kartonu in tudi na plastiki, kovini, porcelanu, polymerni glini (Fimo, Pardo..) Barve lahko nanašamo s čopičem, direktno iz kapalke na embalaži, valjčkom ali pa iz razpršilke. Barve se mešajo z vodo ali alkoholom. Barvna lestvica sestoji iz 10 briljantnih-svetlečih barv, 11 perla metalnih barv in 3 flourescentnih barv.  Izink tuš je prekriven,UV obstojen in brezkislinski.

 

Več
Prikazujem 1 - 1 od 1 izdelka
  • Art.: P3

    Slikarsko platno iz 100% 250g. bombaža fine strukture posebaj pripravljeno (3 slojno grundirano) za poslikavo z akvarelnimi barvami. Podokvir je izdelan iz kvalitetnega smrekovega lesa širine 37mm in debeline 18mm.

    2,70 €
Prikazujem 1 - 1 od 1 izdelka