Hot fix bleščice za vroče lepljenje

Zadnje ogledano

Hot fix pištola za vroče lepljenjePovečaj

Hot fix pištola za vroče lepljenje

23413

1

21,90 €

Komplet vsebuje spajkalnik + 7 različnih nastavkov 2, 3, 4, 5, 7mm ubočeni nastavki in 5 in 9mm ravni nastavki

 

Najprej izberite konico pravšnje velikosti za bisere, ki jih želite lepiti. Ploščato konico se uporablja za žeblje, kline in ostale nepravilne oblike. Ko je naprava še hladna in izklopljena, ročno privijte izbrano konico v smeri urinega kazalca (C). Gumijasto zaščito pa lahko spustite nižje proti konici (B). Priključite napravo na električno energijo in jo vklopite. Pustite vklopljeno cca. 4 minute, da se konica segreje. Naprava se zelo segreje, zato bodite pozorni in se konice ne dotikajte. Naprave ne puščajte priklopljene, če je ne uporabljate. Postavljajte jo na priloženo kovinsko stojalo. Bisere postavite na določeno pozicijo z plosko konico navzdol (tam je nanešeno lepilo). Za natančno postavljanje je priporočljivo uporabiti pinceto. Napravo je potrebno uporabljati navpično, pod kotom 90° (A). Z rahlim pritiskom pokrijete biser in počakate, da se lepilo stopi. Čas lepljenja je odvisen od velikosti bisera in materiala, na katerega bisere nanašamo. Za orientacijo: biseri do 5mm potrebujejo 10 do 20 sekund, da se lepilo stopi, večji pa 20 do 30 sekund. Da bi določili čas, je najbolje narediti preizkus. Po nanosu cca. 1 minuti poskusite odstraniti biser s pomočjo nohta, če se premika poskusite ponovno, dokler ne ugotovite primernega časa. Uporablja se lahko za pritrjevanje na tekstil, usnje, les, plastiko, papir in steklo. Steklene površine ni priporočljivo prati po nanosu biserov.

Nasveti:

Če se biser zatakne v konico ga lahko s pomočjo ravne igle narahlo potisnete nazaj na svoje mesto. Če želite očistiti konico, je to najbolje storiti z žičnato krtačo, ko je konica še vroča. Uporabite lahko šablone za pomoč pri dekoraciji. Zanimivi vzorci se pojavijo v kombinaciji večjih in manjših biserov.

Naprava in konice naj se ohladijo, preden jih pospravite nazaj v embalažo.

Če so biseri pravilno nameščeni se izdelke lahko pere na temperaturi 30° obrnjene navzven.

Opozorila!

Bodite pozorni, ker konica in kovinski deli naprave postanejo zelo vroči. Če se napravo nepravilno uporablja lahko pride do opeklin in poškodovanja delovnih pripomočkov . Da bi se opeklinam izognili, je pred menjavo konice napravo potrebno popolnoma shladiti. Ne uporabljajte je v bližini vode ali če opazite poškodovan kabel. Otroci naj naprave ne uporabljajo brez nadzora staršev.

Tega izdelka ni na zalogi