Dodatki za akrilne barve

Zadnje ogledano

Kreul akrilni mediji set 3 x 100mlPovečaj

Kreul akrilni mediji set 3 x 100ml

K85930

1

16,40 €

Akrilni set za strukturne, pastozne nanose.

AKRILNI MEDIJ svetleč strukturni gel 100 ML

Mlečnato bel strukturni gel na vodni osnovi. Idealen je za površine, ki zahtevajo elastičen in teksturiran nanos, za reliefne nanose in raznorazne strukture. Uporablja se za mešane reliefne tehnike. Lahko se kombinira s tekstilom, peskom, lesom, kovino itn… Ko se posuši, je prozoren in svetleč. Lahko ga prebarvate z akrilnimi barvami ali pa barve vmešate v kremni gel. Nanašate ga s slikarsko lopatico. Uporablja se lahko tudi kot lepilo za kolaže. Če ga vmešate med akrilno barvo, jo naredi bolj pastozno in ji poveča sijaj. Po sušenju je nanos elastičen in vodoodporen. Hranite pred vročino in zmrzaljo. Takoj po uporabi pripomočke očistite z vodo.

STRUKTURNA PASTA drobni pesek 100ml

Strukturna pasta se ponaša s prekrivno, pastozno in rahlo grobo strukturo, ki ima videz drobnega peska. Primerna je za teksturirane, plastične nanose. Nanašate jo s slikarsko lopatico ali s čopičem. Lahko naredite tudi več plasti. Suši se 1-2 uri, če se delajo plasti. Celotno sušenje traja do 24 ur, odvisno od debeline nanosa. Končno trdnost doseže šele po 10-20 dnevih. Po sušenju je nanos elastičen in vodoodporen. Ko se posuši, jo lahko prebarvate z akrilnimi ali oljnimi barvami. Hranite pred vročino in zmrzaljo. Takoj po uporabi pripomočke očistite z vodo.

STRUKTURNA PASTA 100 ml

Strukturna pasta v barvi slikarskega platna se ponaša s prekrivno, elastično, pastozno in gladko strukturo. Idealna je za površine, ki zahtevajo elastičen in teksturiran nanos, za reliefne nanose in raznorazne strukture. Uporablja se za mešane reliefne tehnike. Lahko se kombinira s tekstilom, peskom, lesom, kovino itn. Ko se posuši, je bele barve in mat. Lahko jo prebarvate z akrilnimi barvami ali pa barve vmešate v pasto. Nanašate jo s slikarsko lopatico. Suši se 1-2 uri, če se delajo plasti. Celotno sušenje traja do 24 ur, odvisno od debeline nanosa. Končno trdnost doseže šele po 10-20 dnevih. Po sušenju je nanos elastičen in vodoodporen. Hranite pred vročino in zmrzaljo. Takoj po uporabi pripomočke očistite z vodo.