Darilni boni DELAVNICE

Zadnje ogledano

Novo Ustvarjalna delavnica Lesene škatlice v kombinaciji Decopatch/servietna tehnika in kredne barvePovečaj

Ustvarjalna delavnica Lesene škatlice v kombinaciji Decopatch/servietna tehnika in kredne barve

Y-058

1

18,00 €

S krednimi barvami v čudovitih pastelnih odtenkih lahko pobarvamo raznorazne uporabne, pa tudi okrasne predmete. Z uporabo dveh barv različnih odtenkov in antičnim voskom je mogoče čudovito pobarvati leseno skrinjo in jo potem pobrusiti, da je videti kot, da je stara že stoletja. Posebna tehnika in kredast videz barv bosta vdahnili vaši izbrani leseni skrinjici svojstven Shabby – chic izgled. Na leseno osnovo, ki se lahko kasneje uporabi kot zanimiva lesena peresnica ali pa kot škatla za čopiče, bomo na tokratni delavnici izvedli servietno tehniko ali pa decopatch tehniko, odvisno od vaše želje. Mogoče katero tehniko že poznate, vendar pa bomo tokrat s posebnim postopkom nanašanja servietov skušali škatlice obleči brez gubic. Serviete bomo najprej namočili in raztegnili, nato pa položili na belo osnovo škatle za čopiče. Na koncu se bomo poigrali tudi z blazinicami za štampiljke in škatlico naredili še lepšo. Notranjost bomo obleki s filcem, da bodo čopiči ležali na mehki podlagi.

Lahko, pa da vas bodo prepričali zanimivi vzorci decopatch papirjev, prikazala bom tudi to tehniko. Tako servietno tehniko, kot decopatch papir bomo nanašali na pokrove škatle, osnovo pa pobarvali s krednimi barvami. Vsekakor boste domov odšli polni znanja in s čudovitim uporabnim izdelkom. Delavnica je primerna za otroke od 7 leta dalje, pa tudi za odrasle. V kolikor so otroci mlajši je potrebno spremstvo odrasle osebe. Vabljeni!

Četrtek, 2. 7. 2020 … od 16.00 do 18.00 …cena posamezne delavnice je 18 €, cena celotnega sklopa delavnic pa (4 x 2 uri) 60€