Darilni boni DELAVNICE

Zadnje ogledano

Počitniška delavnica Alkoholni tuši in Yupo papirPovečaj

Počitniška delavnica Alkoholni tuši in Yupo papir

Y-053

18,00 €

Alkoholne tuše se lahko uporablja pri raznih tehnikah barvanja, polivanja in risanja. Na tokratni delavnici se bomo igrali in kapljali, polivali in risali, topili in brisali. Izredno zanimiva tehnika kapljanja in zlivanja alkoholnih tušev na gladek papir vas bo navdušila, saj je popolnoma enostavna, efekti pa presenetljivi. Barvne tuše različnih proizvajalcev: Pinjata, Jacquard Ranger in Copic bomo preizkusili na sintetičnem papirju, ki ga bomo s pomočjo Press Bossa narezali na manjše kroge. Te bomo vstavili v elemente za nakit. Naredili si bomo obeske in uhane.

Ugotavljali bomo topljenje in efekte z izopropanolom, alkoholom, acetonom in ostalimi blenderji. Končne slike bomo nadgradili s črtno risbo. Pri delu bomo uporabljali rokavice, ker so alkoholni tuši izredno obstojni in pronicljivi in se z njimi lahko obarva tudi usnje, kovina, steklo, keramika in tekstil, vas prosim, da se oblečete primerno. Delavnica je primerna za otroke od 7 leta dalje, pa tudi za odrasle. V kolikor so otroci mlajši je potrebno spremstvo odrasle osebe. Vabljeni!

Torek, 18. 8. 2020 … od 16.00 do 18.00 … cena posamezne delavnice je 18 €, cena tedenskega sklopa delavnic pa (4 x 2 uri) 60€